Kalvesuppe inneholder
62 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kalvesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gjær, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4299 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.92 | 490.53 | Kcal |
Protein | 5.71 | 45.23 | gram |
Karbohydrat | 1.77 | 14.02 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 1.66 | gram |
Fett | 3.33 | 26.38 | gram |
Mettet fett | 1.94 | 15.37 | gram |
Alkohol | 0.23 % | | | |
Salt | 0.55 | 4.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.78 | Kr 61.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 169 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del kjøttet i jevne terninger som forvelles 1 minutt i lettsaltet vann. La dem renne av og legg dem i en bolle. Press appelsinen, bland saften med eplesider og hell blandingen over kjøttet.
Legg gasposen i kjelen. Tilsett kjøtt med marinade og dryss mel over. Hell i halvparten av buljongen. La alt koke opp for så å trekke ved svak varme i 1 time.
Rens soppen og del den i skiver. Stek soppen i smør i en panne. Deretter tilsettes den suppen sammen med resten av buljongen. Spe med fløte og pisk lett mens suppen får koke litt inn. Rør inn en smørklatt. Smak til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13876)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift