Kalvesuss 2 inneholder
92 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kalvesuss 2 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvesuss 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
7366 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvesuss 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.76 | 286.86 | Kcal |
Protein | 12.59 | 39.36 | gram |
Karbohydrat | 2.25 | 7.03 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 3.60 | 11.25 | gram |
Mettet fett | 1.95 | 6.10 | gram |
Salt | 0.16 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.80 | Kr 33.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 501 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kalvehodet må være flådd, delt i to, godt renset og utvannet. Kok hodet sammen med kjøttet i minst mulig vann, til det er mørt, ca 45 minutter. Dersom kalvehode ikke kan skaffes, brukes kjøtt fra hals og bog, men hodet innholder mer stivelse.
Plukk kjøttet fra benene og mal det grovt.
Kok opp melken og bland den med kjøttet. Brukes ikke kjøtt fra hodet, må massen spees mindre for å bli stiv. Smak til med salt, og kok videre i ca 10 minutter. Hell massen i en form og la den stå minst 8 timer i kjøleskapet.
Kalvesussen hvelves og serveres kald med varme poteter og flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10072)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift