Kalvesuss 2



Kalvesuss 2 inneholder 92 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Kalvesuss 2 har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalvesuss 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 5 lesere
Lesere: 7366 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
750grkalvekjøtt eller ett hode
500grkalvekjøtt fra hals og bog
Ca 1,25litermelk
1dashsalt




Næringsdeklarasjon for Kalvesuss 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.76286.86Kcal
Protein12.5939.36gram
Karbohydrat2.257.03gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett3.6011.25gram
Mettet fett1.956.10gram
Salt0.160.49gram
Pris på oppskriftenKr 10.80Kr 33.76Kroner
Hele oppskriften veier2 501 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,8 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kalvehodet må være flådd, delt i to, godt renset og utvannet. Kok hodet sammen med kjøttet i minst mulig vann, til det er mørt, ca 45 minutter. Dersom kalvehode ikke kan skaffes, brukes kjøtt fra hals og bog, men hodet innholder mer stivelse.

Plukk kjøttet fra benene og mal det grovt.

Kok opp melken og bland den med kjøttet. Brukes ikke kjøtt fra hodet, må massen spees mindre for å bli stiv. Smak til med salt, og kok videre i ca 10 minutter. Hell massen i en form og la den stå minst 8 timer i kjøleskapet.

Kalvesussen hvelves og serveres kald med varme poteter og flatbrød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10072)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 63,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 112,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 100,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 23,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.