Fotograf:Dansukker Kandisert fruktskall kan være det beste godteri som finnes, og er en smart måte å ta vare på frukt på som har blitt til overs. Bruk skallet fra usprøytede sitrusfrukter til å lage søte godbiter. Varier de kandiserte fruktskallene etter smak og behag.
Oppskriften inneholder 105 Kalorier, 25 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kandisert fruktskall!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
104.68
991.32
Kcal
Protein
0.56
5.30
gram
Karbohydrat
24.92
235.99
gram
Kostfiber
1.11
10.51
gram
Fett
0.06
0.57
gram
Mettet fett
0.00
0.00
gram
Salt
0.01
0.09
gram
Pris på oppskriften
Kr 1.67
Kr 15.81
Kroner
Hele oppskriften veier
947
gr totalt
gram
Lavkarbo energi er
95,22 %
Fremgangsmåte:
Vask frukten i lunkent vann. Skjær skallet i lange, tynne remser. Unngå det hvite, som smaker beskt. Skjær deretter remsene i tynne strimler.
Fyll en kasserolle med vann, legg i skallene og kok opp. La koke i ca. 5 minutter, og sil deretter av vannet. Gjør det samme én gang til.
Kok opp sukker, vann og sirup til lake i en tykkbunnet kasserolle. Tilsett skallene og la koke på lav varme i ca. 15 minutter eller til laken har tyknet.
Ta kasserollen fra platen, og avkjøl. Løft ut skallene og vend dem i sukker slik at de dekkes helt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34510)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Snacks Innlagt dato:2018-12-18
Oppdatert dato:2018-12-18
Lesere: 395 totalt.