Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan



Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan inneholder 141 Kalorier, 8 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 10076 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grkaninfilet
1tstørket rosmarin eller timian
1dashsalt
1dashpepper
8stkpoteter
4dlfløte
1dlmelk
1sskapers
2ssparmesan, revet
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141.17766.62Kcal
Protein7.7642.14gram
Karbohydrat8.1144.04gram
Kostfiber1.005.43gram
Fett8.4145.67gram
Mettet fett5.0627.48gram
Salt0.191.04gram
Pris på oppskriftenKr 7.87Kr 42.74Kroner
Hele oppskriften veier2 172 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo22,97 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrell og skjær potetene i nokså tynne skiver. Skrell, knus og hakk hvitløken fint.

Ha fløte og melk i en vid kjele, sammen med rikelig salt, siden potetene trekker mye salt. Kok opp.

Ha i hvitløk, kapers, parmesan, pepper og potetene. Hell dette over i en ildfast form og sett den i en ovn på 150 C i ca 40 minutter, til den er gyllen og du lett kan stikke en kniv igjennom.

Tin og tørk kaninfiletene godt med kjøkkenpapir. Skjær vekk en liten hvit sene som går langs dem. Gni dem godt inn med rosmarin, salt og pepper. Stek dem så i en panne med smør på litt over middels varme i 3-4 minutter.

Server med litt friskt kryddergrønt på toppen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10179)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.