Kaninfilet på fennikel og gulrotseng inneholder
108 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kaninfilet på fennikel og gulrotseng har ingen allergener
Kaninfilet på fennikel og gulrotseng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6779 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaninfilet på fennikel og gulrotseng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.96 | 379.18 | Kcal |
Protein | 11.08 | 38.92 | gram |
Karbohydrat | 1.49 | 5.23 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 2.67 | gram |
Fett | 6.24 | 21.92 | gram |
Mettet fett | 1.95 | 6.85 | gram |
Salt | 0.64 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.03 | Kr 38.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 702 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krydre filetene og brett bacon rundt. Brunes i litt olje i en stekepanne.
Rens og strimle fennikelen og gulroten og legg den i en ildfast form. Press over hvitløk. Legg filetene i formen, hell over buljong og sett formen i ovn ved 200 C på midterste rille i ca 20 minutter.
Skjær filetene i cm tykke skiver og server med kokte pressede poteter, fennikel og tomater skåret i skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10166)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.