Kaninfilet på fennikel og gulrotseng



Kaninfilet på fennikel og gulrotseng inneholder 108 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Kaninfilet på fennikel og gulrotseng har ingen allergener
Kaninfilet på fennikel og gulrotseng er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6779 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
3skive(r)3 stk kaninfileter, á ca 100 g
1dashsalt
1dashpepper
0,5pakkebacon, á 150 g
1ssolje
Ca 1stkfennikel
1stkgulrot
Ca 1,5feddhvitløk
1dlbuljong eller hvitvin




Næringsdeklarasjon for Kaninfilet på fennikel og gulrotseng!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.96379.18Kcal
Protein11.0838.92gram
Karbohydrat1.495.23gram
Kostfiber0.762.67gram
Fett6.2421.92gram
Mettet fett1.956.85gram
Salt0.642.25gram
Pris på oppskriftenKr 11.03Kr 38.74Kroner
Hele oppskriften veier702 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,52 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Krydre filetene og brett bacon rundt. Brunes i litt olje i en stekepanne.

Rens og strimle fennikelen og gulroten og legg den i en ildfast form. Press over hvitløk. Legg filetene i formen, hell over buljong og sett formen i ovn ved 200 C på midterste rille i ca 20 minutter.

Skjær filetene i cm tykke skiver og server med kokte pressede poteter, fennikel og tomater skåret i skiver.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10166)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.