Karbonader av karbonadedeig inneholder
101 Kalorier,
5 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Karbonader av karbonadedeig har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karbonader av karbonadedeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9252 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karbonader av karbonadedeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.86 | 169.41 | Kcal |
Protein | 13.30 | 22.34 | gram |
Karbohydrat | 4.69 | 7.88 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 0.69 | gram |
Fett | 3.12 | 5.24 | gram |
Mettet fett | 1.41 | 2.37 | gram |
Salt | 2.15 | 3.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.24 | Kr 12.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 672 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
-Mål opp alle ingredienser før du begynner med farsen. Sørg for at kjøtt og melk kommer rett fra kjøleskapet, slik minskes sjansen for at farsen skiller seg underveis.
-Karbonadedeig, salt og krydder kjøres i matprosessor på maks hastighet til deigen samler seg og blir lyserød, ca 20 sekunder.
-Stopp maskinen, ha i løk og potetmel og kjør maskinen i nye 20 sekunder på maks hastighet.
-Spe så med den kalde melken, litt og litt i starten, det er viktig at deigen tar opp melken mellom hver gang du tilsetter melk i starten. Fortsett å spe med en tynn stråle til all melken er brukt opp.
-Stek en liten prøvekake for å teste smaken på karbonadene og tilsett smak etter behov.
-Form 6 jevnstore boller av deigen. 3 og 3 boller klemmes ut i en varm stekepanne med 1-2 ss nøttebrunt margarin. Stekes til de er gyldne og gjennomstekte.
-Server gjerne med brun løk, ertestuing og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kyrre Dybdal
(Intern: 28628)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-09-05
Oppdatert dato:2011-09-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift