Fotograf:
Knut Pettersen
Karbonader m/løk inneholder
83 Kalorier,
9 g Karbo,
9 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Karbonader m/løk har ingen allergener
Karbonader m/løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karbonader m/løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.66 | 257.02 | Kcal |
Protein | 9.34 | 29.04 | gram |
Karbohydrat | 8.76 | 27.24 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 2.80 | gram |
Fett | 0.94 | 2.92 | gram |
Mettet fett | 0.36 | 1.12 | gram |
Salt | 0.99 | 3.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.88 | Kr 15.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 244 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 42,39 % | | |
Fremgangsmåte:
Det kan og selvfølgelig brukes ferdigstekte karbonader, men det går fort å lage de selv.
1. Elt karbonadedeigen lett med salt, pepper og potetmel. Rør inn vannet. Bland gjerne inn annet krydder etter smak, som indisk krydderblanding Garam Masala. Hver garantert smaken.
2. Form karbonadene til 8 store, flate kaker. Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv.
3. Karbonadene brunes i smør/margarin på begge sider, ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme i 2-3 minutter.
Serveres med brunet løk, poteter og kokte grønnsaker eller en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2302)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-07
Oppdatert dato:2002-11-07
Lesere:
11308 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift