Karri Kalkun inneholder
59 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Karri Kalkun har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karri Kalkun er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karri Kalkun!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 58.88 | 325.79 | Kcal |
Protein | 9.13 | 50.52 | gram |
Karbohydrat | 3.88 | 21.47 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 4.48 | gram |
Fett | 0.58 | 3.21 | gram |
Mettet fett | 0.17 | 0.94 | gram |
Salt | 0.21 | 1.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.36 | Kr 40.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 213 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
karri er et krydder som smaker godt til det lyse kalkunkjøttet. Et eksotisk innslag på kjøkkenet, som er vel verdt å prøve.
Hakk løk og eple i terninger, fres dem lett i tørr teflonkjele. Dryss karri over. Lag jevning av hvetemel og buljong i et glass med lokk, rist godt og hell det over i kjelen. Kok sausen til eplet og løken er godt kokt, gjerne 15-20 min.
Stek kalkunbrystet i teflonpanne, pakk det i alminiumsfolie og la det ligge til salaten og risen er ferdig. Bland salatingrediensene. Skjær kalkunbryst i skiver og anrett på tallerkenen med salat, kokt ris og saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 728)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-10
Oppdatert dato:2002-08-10
Lesere:
5130 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift