Karrylinser med rabarbra og søtpotet



Karrylinser med rabarbra og søtpotet inneholder 227 Kalorier, 38 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Karrylinser med rabarbra og søtpotet har ingen allergener
Karrylinser med rabarbra og søtpotet er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5799 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kopp(er)tørre orange linser el.
1stk storsøtpotet i skiver skrelt
1ssolje
1kopp(er)rabarbra i terninger
2ssflytende søtning. Evt sukker i vann
1sskarry
1tsrevet ingefær
1tssterk chili pulver
Salt og pepper
0,25kopp(er)revet kokosnøtt
4porsjon(er)brun ris




Næringsdeklarasjon for Karrylinser med rabarbra og søtpotet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier227.08495.32Kcal
Protein8.4918.52gram
Karbohydrat38.2983.52gram
Kostfiber5.5812.17gram
Fett3.206.98gram
Mettet fett0.952.07gram
Salt0.080.17gram
Pris på oppskriftenKr 4.66Kr 10.16Kroner
Hele oppskriften veier873 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo67,44 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Dekk linserne med vann i en dyp gryte, og bring dem i kok, skru ned og tilset potetskivene, la det surre til de er bløte(omkring en time), ta de av varmen, hell vannet fra og sett dem til side.

Forvarm ovnen til 220 grader.
Varm oljen i en kasserolle, når den er varmet opp tilsett rabarbra, skru ned og kok inntil det er mørt. Putt søtemiddel og krydder i under omrøring, linser og poteter moses sammen med en gaffel, og helles over i rabarbraen og oljen, hell det hele i et ilffast form og bak det ved 220 grader inntil det er rykende varmt (omkring 20 minutter).

Garner med kokosnøtt

Serveres med Chutney og brun ris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3314)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Veganer
Land: India
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.