Karrylinser med rabarbra og søtpotet inneholder
227 Kalorier,
38 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Karrylinser med rabarbra og søtpotet har ingen allergener
Karrylinser med rabarbra og søtpotet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5799 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karrylinser med rabarbra og søtpotet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 227.08 | 495.32 | Kcal |
Protein | 8.49 | 18.52 | gram |
Karbohydrat | 38.29 | 83.52 | gram |
Kostfiber | 5.58 | 12.17 | gram |
Fett | 3.20 | 6.98 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 2.07 | gram |
Salt | 0.08 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 10.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 873 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dekk linserne med vann i en dyp gryte, og bring dem i kok, skru ned og tilset potetskivene, la det surre til de er bløte(omkring en time), ta de av varmen, hell vannet fra og sett dem til side.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Varm oljen i en kasserolle, når den er varmet opp tilsett rabarbra, skru ned og kok inntil det er mørt. Putt søtemiddel og krydder i under omrøring, linser og poteter moses sammen med en gaffel, og helles over i rabarbraen og oljen, hell det hele i et ilffast form og bak det ved 220 grader inntil det er rykende varmt (omkring 20 minutter).
Garner med kokosnøtt
Serveres med Chutney og brun ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 3314)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
India
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.