Kikertemelsbrød





Kikertemelsbrød inneholder 99 Kalorier, 14 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Kikertemelsbrød har ingen allergener
Kikertemelsbrød er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kopp(er)kikertemel (gram flour)
2feddhvitløk, presset
1tsspisskummen frø (cumin) som ristes i stekepanne og grovknuses.
1tsrosmarin, fersk hakket
1knivsoddrødpepperflak eller chilipulver
1tshavsalt
Ca 3,5kopp(er)vann




Næringsdeklarasjon for Kikertemelsbrød!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98.961 145.66Kcal
Protein5.9869.23gram
Karbohydrat14.09163.12gram
Kostfiber2.6831.03gram
Fett1.4817.13gram
Mettet fett0.161.85gram
Salt0.657.57gram
Pris på oppskriftenKr 2.95Kr 34.15Kroner
Hele oppskriften veier1 158 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er et brød som er laget av kikertemel ("gram flour")og dermed også glutenfritt. Brødet minner om en mellomting av brød og omelett, både i smak og konsistens. Det smaker absolutt best varmt.

Bland alt sammen i en bolle, konsistensen skal være som pannekakerøre. Smør en firkantet stekeform, helst litt mindre enn en liten langpanne. Hell i røra og stek på 200 grader i omtrent 15 min. Brødet skal være brunt i kantene og ikke føles altfor grøtete i midten. Skjær firkanter eller snipper og spis mens det er varmt. Kjempegodt til ovnsstekte eller grillede grønnsaker eller til indisk mat. Har du rester kan de varmes opp i ovnen dagen etter, eller du kan grille dem som polenta, enten i grillpanne eller på utegrillen når det er grillsesong.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Heiko Santelmann
(Intern: 3871)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Candida
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-31
Oppdatert dato:2003-03-31
Lesere: 4983 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.