Kikertemelsbrød inneholder
99 Kalorier,
14 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kikertemelsbrød har ingen allergener
Kikertemelsbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kikertemelsbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.96 | 1 145.66 | Kcal |
Protein | 5.98 | 69.23 | gram |
Karbohydrat | 14.09 | 163.12 | gram |
Kostfiber | 2.68 | 31.03 | gram |
Fett | 1.48 | 17.13 | gram |
Mettet fett | 0.16 | 1.85 | gram |
Salt | 0.65 | 7.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.95 | Kr 34.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 158 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 56,95 % | | |
Fremgangsmåte:
Dette er et brød som er laget av kikertemel ("gram flour")og dermed også glutenfritt. Brødet minner om en mellomting av brød og omelett, både i smak og konsistens. Det smaker absolutt best varmt.
Bland alt sammen i en bolle, konsistensen skal være som pannekakerøre. Smør en firkantet stekeform, helst litt mindre enn en liten langpanne. Hell i røra og stek på 200 grader i omtrent 15 min. Brødet skal være brunt i kantene og ikke føles altfor grøtete i midten. Skjær firkanter eller snipper og spis mens det er varmt. Kjempegodt til ovnsstekte eller grillede grønnsaker eller til indisk mat. Har du rester kan de varmes opp i ovnen dagen etter, eller du kan grille dem som polenta, enten i grillpanne eller på utegrillen når det er grillsesong.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Heiko Santelmann
(Intern: 3871)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Candida
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-31
Oppdatert dato:2003-03-31
Lesere:
5182 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.