Kikertpostei inneholder
278 Kalorier,
24 g Karbo,
13 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Kikertpostei har beregnet å ha følgende allergener
Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kikertpostei er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8047 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kikertpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 278.26 | 1 156.17 | Kcal |
Protein | 13.20 | 54.85 | gram |
Karbohydrat | 24.10 | 100.14 | gram |
Kostfiber | 6.30 | 26.18 | gram |
Fett | 12.94 | 53.77 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 10.51 | gram |
Salt | 0.19 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.09 | Kr 16.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 416 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La kikertene renne fra seg, legg dem i en gryte, og hell over rikelig med vann. Tilsett laurbærbladet og kok opp. La ertene koke i 10 minutter på middels varme. Senk varmen, og la ertene småkoke til de er myke (ca. en time). Hell av vannet, fjern laurbærbladet, og mal kikertene til en tykk deig. Varm oljen og stek løken og hvitløken et par minutter. Tilsett kikertene og peanøttsmøret, og buljong, brødsmuler og tomatpuré etter smak- og vips, posteien er ferdig!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5985)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift