Kjøttsuppe på reinkjøtt med klimp inneholder
45 Kalorier,
6 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kjøttsuppe på reinkjøtt med klimp har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttsuppe på reinkjøtt med klimp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
13827 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttsuppe på reinkjøtt med klimp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 45.00 | 537.00 | Kcal |
Protein | 3.89 | 46.42 | gram |
Karbohydrat | 5.59 | 66.71 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 8.95 | gram |
Fett | 0.62 | 7.40 | gram |
Mettet fett | 0.24 | 2.86 | gram |
Salt | 0.04 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.48 | Kr 41.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 7 160 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Alle ingrediensene i klimpen blandes sammen, legges med en liten skje i kokende buljong eller lettsaltet vann og kokes i 10 minutter.
Kjøttsuppen:
Kjøttet deles opp i serveringsstykker og legges i kaldt vann i en kasserolle. Kjøttstykkene kokes opp og får stå og småkoke ved svak varme i 2 timer, skum to ganger under kokingen. Røttene skrelles, vaskes og skjæres i store biter og får koke sammen med resten av buljongen når alt er kokt. Klimpene som
ble kokt i en egen kjele, tilsettes deretter. Så er retten klar til servering.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18312)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-26
Oppdatert dato:2004-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift