Fotograf:
Astrid Hals
Lag en rekecocktail til forrett. Ta deg litt tid og lag sausen fra grunnen av og sløs med rekene. Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. Oppskriften inneholder
142 Kalorier,
3 g Karbo,
16 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klassisk rekecocktail er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10698 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klassisk rekecocktail!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.77 | 223.71 | Kcal |
Protein | 15.74 | 24.84 | gram |
Karbohydrat | 3.06 | 4.83 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 0.76 | gram |
Fett | 7.29 | 11.50 | gram |
Mettet fett | 1.54 | 2.43 | gram |
Salt | 1.28 | 2.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.62 | Kr 32.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 631 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk kremfløte lett. Bland krem, majones og ketchup.
Smak til med worcestershiresaus.
Klem i sitronsaft til sausen får passelig konsistens.
Rens rikelig med salat og fyll opp i 4 litt høye glass.
Bland reker i sausen og smak til med salt, pepper og paprikapulver.
Fordel rekeblandingen over salaten og pynt med en stor reke med skall i hvert glass.
Dryss litt grovkvernet pepper og paprikapulver over.
Server straks med tynne skiver rugbrød og sitronbåt til å presse over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29390)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-11
Oppdatert dato:2013-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift