Fotograf:
Norges sjømatråd
Kamskjell og rekesnadder inneholder
102 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kamskjell og rekesnadder har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kamskjell og rekesnadder er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8242 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kamskjell og rekesnadder!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 102.00 | 175.44 | Kcal |
| Protein | 8.60 | 14.79 | gram |
| Karbohydrat | 2.08 | 3.58 | gram |
| Kostfiber | 1.29 | 2.22 | gram |
| Fett | 6.30 | 10.84 | gram |
| Mettet fett | 0.91 | 1.57 | gram |
| Salt | 0.45 | 0.78 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 13.62 | Kr 23.43 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 688 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 8,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ut kamskjellkjøttet og fjern den lille muskelen.
Skjær kamskjellkjøttet i tykke skiver og behold rognen hel.
Stek kamskjell og rogn lett på pannen noen sekunder på hver side.
Saus:
Dypp tomatene i kokende vann i noen sekunder.
Legg de videre over i kaldt vann til avkjøling.
Fjern tomatskallet, ta ut innmaten av tomaten og skjær tomatkjøttet i terninger. Bland med krydder og olje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 994)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift