Klubb av blod





Klubb av blod inneholder 260 Kalorier, 32 g Karbo, 10 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Klubb av blod har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Klubb av blod er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1literblod
3,5dlvann, kraft eller evt melk etter smak
3dlfinhakket nyretalg
2sssalt
Ca 2,5tspepper
Ca 2,5tsingefær
Ca 2,5tsnellik
Ca 1,4kgrugmel


Annonse



Næringsdeklarasjon for Klubb av blod!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier259.851 331.41Kcal
Protein9.8050.21gram
Karbohydrat32.27165.34gram
Kostfiber4.0720.85gram
Fett9.2747.50gram
Mettet fett4.2621.83gram
Salt1.276.53gram
Pris på oppskriftenKr 3.55Kr 18.19Kroner
Hele oppskriften veier3 074 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk blodet og bland det med den andre væsken. Hakk nyretalgen fint og ha den i sammen med alt det andre.
Bland godt og kok opp en stor kjele med vann og 2 ts salt pr liter. Kok en prøveklubb for å sjekke smaken og fastheten. Lag så boller med en skje og hendene. Legg i vannet og la trekke til de er gjennomkokt. Ca 30-60 minutter avhengig av størrelse. Tas opp og la renne av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3711)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-21
Oppdatert dato:2003-03-21
Lesere: 3568 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.