Kokos barfi inneholder
465 Kalorier,
39 g Karbo,
4 g Protein og
32 g Fett pr 100 gr
Kokos barfi har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokos barfi er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4016 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokos barfi!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 464.94 | 663.70 | Kcal |
Protein | 3.68 | 5.25 | gram |
Karbohydrat | 39.39 | 56.23 | gram |
Kostfiber | 4.49 | 6.41 | gram |
Fett | 31.52 | 44.99 | gram |
Mettet fett | 27.70 | 39.54 | gram |
Salt | 0.05 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.44 | Kr 6.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 571 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp melk og løs opp melis i denne. Bland kokosmasse i melkeblandingen. Settes bort et kvarters tid.
Knus nøttene. Fjern skall fra kardemommekapslene og knus/mal kjernene.
Varm opp ghee og tilsett blandingen. La alt bli varmt over middels varme, 6-8 minutter. Fordel massen i en form eller et fat.
Pynt med nøtter og malt kardemomme.
Skjæres i biter (som sirupsnipper) i formen).
Serveres som dessert eller på kakebord.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28615)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
India
Innlagt dato:2011-08-30
Oppdatert dato:2011-08-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift