Fotograf:Nirus Verden Pudding er ikke noe indisk, det er klart noe som er inspirert fra kolonitiden med engelskmennene. Da har jeg fortsatt med mer fusion og servert den i søte cocktail glass. Siden jeg ville lage en vegansk dessert, har jeg brukt chiafrø i stedet for egg eller gelatin. Den blir dermed ikke så stiv at du kan vende den i en form, da må du i så fall prøve dobbel mengde chiafrø eller gelatin. For meg var det ikke så viktig å vende den ved servering og det ble fin konsistens når den fikk stå natten over i kjøleskap.
Bløtlegg chiafrø i kaldt vann i noen minutter. Når det har fått en geleaktig konsistens, visp med en gaffel.
Ha alt i en bolle og visp med en stavmikser.
Fyll i ønsket serveringsform og sett i kjøleskap over natten.
Ha på frukt og kokosmasse som pynt. Noen saus eller annet er ikke nødvendig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Nirus Verden
(Intern: 32719)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Diett/allergi:
Veganer Land:
India Innlagt dato:2016-12-16
Oppdatert dato:2016-12-16