Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En tykk søt kokos pudding med søte kjerner av mais og toppet med ristet kokos, er maja blanca en favoritt dessert på Filippinene. Er tykk og kan serveres i skiver. Vi valgte å pynte med raspet sjokolade.
Originalt brukes det og ristet latik til pynt. Det er ett biprodukt ved produksjon av kokosolje Oppskriften inneholder
214 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Maja Blanca (kokospudding) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5543 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Maja Blanca (kokospudding)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 213.98 | 588.98 | Kcal |
Protein | 3.32 | 9.14 | gram |
Karbohydrat | 20.90 | 57.53 | gram |
Kostfiber | 1.76 | 4.84 | gram |
Fett | 12.62 | 34.74 | gram |
Mettet fett | 10.45 | 28.76 | gram |
Salt | 0.08 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.54 | Kr 12.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 202 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell kokosmelk i en gryte og kok opp.
Tilsett sukker, kondensert melk, og maiskorn og rør til alle ingrediensene er jevnt fordelt.
La det småkoke i 8 minutter
Bland fersk melk og maisenna og visp til maisenna er blandet.
Hell melk og maisenna blandingen i gryten og rør godt.
La det koke under omrøring inntil blandingen når ønsket tykkelse.
Hell blandingen i et firkantet brett med kanter og så jevn toppen med en slikkepott.
La det kjøle seg ned i minst 1 time
Pynt med ristet revet kokos eller sjokolade om ønskelig
Serveres kald i skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30189)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Philippines
Innlagt dato:2013-01-20
Oppdatert dato:2013-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift