Stivpisk eggehvitene, og bland deretter inn SukrinMelis, vaniljepulver og kokos. Legg gelatinplatene i litt kaldt vann i ca 5 minutter. Press deretter ut vannet og hell over 1 dl kokende vann. Hell dette over i eggeblandingen i en tynn stråle mens vispen går. Hell massen over i en ønsket form og sett i kjøleskapet.
Sjokoladetrekk:
Gelatinplatene smeltes sammen med litt kokende vann (ca 1 spiseskje). Stivpisk eggehvitene og bland i SukrinMelis, kakao og gelatin på samme måte som med selve kaken. Hell blandingen over kaken og strø på kokos. Settes inn i kjøleskapet i ca 10 minutter for at trekket kan stivne litt før kaken kan nytes.
Tips: hvis du tilsetter 2-3 dråper
Stevia sjokolade kan du redusere til 1-2 ss SukrinMelis, og få en rikere sjokoladesmak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 28667)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Diett/allergi:
Diabetes mat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-03-31
Oppdatert dato:2017-03-31