Fotograf:Dansukker Fristende og frisk sommerkake. Her kan man bruke andre bær eller frukt også. Prøv med for eksempel hagebær, jordbær eller blåbær for eksempel.
2. Visp eggehvitene til fast skum, og tilsett halvparten av sukkeret under visping. Tilsett
resten av sukkeret og vaniljesukkeret etter 5 minutter, og visp deretter videre i 5
minutter til.
3. Rør inn maisennamelet og eddiken. Hell ut røren på et bakepapir. Stek kaken i ovnen
i ca. 1 1/2 time. Den skal være seig i midten. Slå av ovnen, men ikke ta ut platen.
4. Lag bringebærmassen. Press bringebærene gjennom en finmasket sil. Visp egget og
rør det inn i bringebærene. Hell blandingen gjennom en finmasket sil ned i en
tykkbunnet kasserolle. Tilsett syltesukker, og la småkoke under omrøring i 2–3
minutter.
5. Ta kasserollen fra platen, og tilsett smøret. Sett kasserollen i en skål med kaldt vann,
og visp med elektrisk visp til bringebærmassen er avkjølt. Hell den over i et rent glass,
og sett den til kjøling i kjøleskapet.
6. Visp kremfløten luftig. Legg pavlovaen på et fat, og ha over kremen. Legg på
bringebærmassen med skje, og strø over ferske bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33931)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-05-31
Oppdatert dato:2018-05-31