Kokt ørret inneholder
166 Kalorier,
0 g Karbo,
19 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Kokt ørret har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt ørret er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
24750 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt ørret!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.00 | 332.00 | Kcal |
Protein | 19.00 | 38.00 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 10.00 | 20.00 | gram |
Mettet fett | 2.00 | 4.00 | gram |
Salt | 0.12 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.12 | Kr 24.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 800 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ørreten skjæres i fingertykke skiver på tvers av fisken, mellom hode og gatthullet.
Skivene vaskes og legges i kokende kraft. Trekkes ca 10 minutter, eller til bena såvidt løsner.
Ha en spiseskje vann i en stålkjele. Tilsett mykt, usaltet smør som røres med vannet til det er smeltet, uten at det får koke.
Anrett de kokte fiskeskivene på serviett med sitronbåter. Ved siden av serveres smeltet smørsaus, salat og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11649)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift