Kokt rakørret i øl inneholder
140 Kalorier,
6 g Karbo,
14 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kokt rakørret i øl har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt rakørret i øl er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4326 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt rakørret i øl!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.71 | 325.18 | Kcal |
Protein | 13.79 | 32.10 | gram |
Karbohydrat | 5.66 | 13.17 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 5.93 | 13.80 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 1.96 | gram |
Alkohol | 1.22 % | | | |
Salt | 3.12 | 7.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.87 | Kr 41.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 931 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,2 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern skinnet og ryggbenet på fisken.
Kok fisken opp i kaldt vann og bytt vann 2-3 ganger.
Siste gang helles det over øl, sukker og sirup og la det koke noen minutter.
Server med lefser
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2868)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-26
Oppdatert dato:2002-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift