Kokt salt and inneholder
97 Kalorier,
1 g Karbo,
3 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kokt salt and har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt salt and er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3083 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt salt and!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.33 | 1 973.49 | Kcal |
Protein | 3.02 | 61.23 | gram |
Karbohydrat | 1.37 | 27.78 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 3.45 | gram |
Fett | 8.60 | 174.38 | gram |
Mettet fett | 2.49 | 50.49 | gram |
Alkohol | 0.29 % | | | |
Salt | 3.75 | 76.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.05 | Kr 82.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 8 111 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask anden. Bland alt til laken og legg anden i dette i en stor gryte. Skal stå i 2 dager kjølig.
Anden skylles så og legges over i en ny gryte med nok vann til at det dekker den. Kok opp og skum av. Tilsett det andre og la det trekke i ca 1,5-2 timer eller til anden er mør.
Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med kraft og hvitvin. La det koke i 10 minutter før du tilsetter oliven.
Server anden med bryststykkene løsnet og kuttet i skiver, før de legges tilbake.
Server gjerne med asparges og for eksempel erter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3127)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-25
Oppdatert dato:2002-12-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift