Kold tomatsuppe med fennikel inneholder
31 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kold tomatsuppe med fennikel har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kold tomatsuppe med fennikel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5175 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kold tomatsuppe med fennikel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 31.38 | 111.95 | Kcal |
Protein | 0.69 | 2.46 | gram |
Karbohydrat | 3.13 | 11.17 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 3.67 | gram |
Fett | 1.56 | 5.57 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 0.75 | gram |
Salt | 0.14 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.98 | Kr 7.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 427 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skær toppen af fenniklen, gem det grønne og skær resten i tynde skiver. Koges i 10 minutter ved svag varme i bouillon, hvorefter det afkøles.
Blend med tomater, løg, hvidløg, peberfrugt, eddike, citronsaft, koriander og olie.
Smag til med salt og peber. Sæt suppeni køleskabet nogle timer.
Rør i den af og til.
Serveres i små skåle med den fintklippede grønne fennikeltop drysset over samt ristede brødcroutoner, agurk og salatløg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hamduved.dk
(Intern: 1056)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-28
Oppdatert dato:2002-08-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift