Konfektkake



Konfektkake oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Konfektkake inneholder 269 Kalorier, 40 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Konfektkake har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Konfektkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 9451 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
300grsvisker
200grfiken
100grappelsinskall, syltet
100graprikoser, tørkede
100grmandler
100grvalnøtter
100grrosiner
400greplemos med biter
1sskanel
0,5tsmuskatnøtt, malt
0,5tsnellik, malt
180grsukker
2dlappelsinjuice eller sherry
100grmeierismør
300grhvetemel
Pynt: mandler og valnøtter




Næringsdeklarasjon for Konfektkake!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier269.175 903.71Kcal
Protein4.1591.02gram
Karbohydrat39.78872.49gram
Kostfiber4.1190.14gram
Fett9.47207.71gram
Mettet fett2.8462.29gram
Salt0.061.21gram
Pris på oppskriftenKr 5.24Kr 114.93Kroner
Hele oppskriften veier2 193 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo59,11 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

I stekeovnen: 180 grader C, ca. 1 time

Skjær den tørkede frukten i strimler. Skold mandlene og hakk nøttene. Legg frukt, mandler, nøtter, rosiner, krydder og sukker i en bolle. Hell på væsken, legg på lokk og la det hele stå på kjøkkenet ett døgn. Rør litt i det et par ganger i løpet av døgnet. Tilsett mykt smør og hvetemel. Arbeid det hele til en deig, del den i fire deler og form den til avlange brød. Stek på bakepapir. Stikk mandler og valnøtter i kakene til pynt. Stek kakene på nederste rille og stikk i dem med en tynn pinne for å kjenne om de er gjennomstekte. Avkjøl kakene og pakk dem inn for modning.

Disse kakene kan også serveres i tynne skiver med vispet kremfløte eller vaniljesaus til. Da er det dessert.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 2118968523)
Kategori: Sjokoladekake
Diett/allergi: Uten egg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Konfektkake.Konfektkake.
Denne retten har 269,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.