Fotograf:
Mat.no
Konfektkake inneholder
269 Kalorier,
40 g Karbo,
4 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Konfektkake har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Konfektkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9451 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Konfektkake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 269.17 | 5 903.71 | Kcal |
Protein | 4.15 | 91.02 | gram |
Karbohydrat | 39.78 | 872.49 | gram |
Kostfiber | 4.11 | 90.14 | gram |
Fett | 9.47 | 207.71 | gram |
Mettet fett | 2.84 | 62.29 | gram |
Salt | 0.06 | 1.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.24 | Kr 114.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 193 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovnen: 180 grader C, ca. 1 time
Skjær den tørkede frukten i strimler. Skold mandlene og hakk nøttene. Legg frukt, mandler, nøtter, rosiner, krydder og sukker i en bolle. Hell på væsken, legg på lokk og la det hele stå på kjøkkenet ett døgn. Rør litt i det et par ganger i løpet av døgnet. Tilsett mykt smør og hvetemel. Arbeid det hele til en deig, del den i fire deler og form den til avlange brød. Stek på bakepapir. Stikk mandler og valnøtter i kakene til pynt. Stek kakene på nederste rille og stikk i dem med en tynn pinne for å kjenne om de er gjennomstekte. Avkjøl kakene og pakk dem inn for modning.
Disse kakene kan også serveres i tynne skiver med vispet kremfløte eller vaniljesaus til. Da er det dessert.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968523)
Kategori:
Sjokoladekake
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift