Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kongekrabbe a la Singapore oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kongekrabbe a la Singapore



Kongekrabbe a la Singapore oppskrift.
Fotograf: Audun Aagre
En asiatisk inspirert rett hvor stekt kongekrabbe blir mikset i en herlig blanding av pepper- og soyasaus, ingefær, chili og hvitløk toppet med en frisk dryss av koriander.

Oppskriften inneholder 85 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kongekrabbe a la Singapore er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3stkkongekrabbeben, rå
1stkingefær, frisk
0,5stkchili, rød
2stksjalottløk
1stkhvitløk

Pepperglasur

50grsukker
1dlsoyasaus
0,5dlkecap manis
1stklime
2sspepper, grovmalt

Tilbehør

koriander, frisk
1stklime




Næringsdeklarasjon for Kongekrabbe a la Singapore!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85.44202.56Kcal
Protein9.1721.74gram
Karbohydrat10.7525.49gram
Kostfiber0.992.35gram
Fett0.421.00gram
Mettet fett0.030.07gram
Salt3.979.42gram
Pris på oppskriftenKr 19.28Kr 45.71Kroner
Hele oppskriften veier948 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk frisk ingefærrot, rød chili, sjalottløk og hviløk.
Surr sjalottløk, hvitløk, ingefær og rød chili forsiktig i pannen til det er mørt. Hell så over soya og pepper sausen.
Skjær kongekrabbebena på langs, og stek i varm panne med nøytral olje, ca. 3-5 minutter.
Når krabben begynner å bli ferdig helles pepper og soyasausen over krabben.

Pepperglasur
Karamelliser først sukker, og kok ut pannen med soyasaus og ketchab manis.
Tilsett saft fra lime og grovkvernet pepper.
Server kongekrabben med lime og et lite dryss av frisk koriander.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29255)
Tilberedningstid: 25 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-26
Oppdatert dato:2013-03-26
Lesere: 3085 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kongekrabbe a la Singapore.Kongekrabbe a la Singapore.
Denne retten har 85,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.