Kraft av rype og skogsfugl





Kraft av rype og skogsfugl inneholder 11 Kalorier, 0 g Karbo, 0 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Kraft av rype og skogsfugl har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kraft av rype og skogsfugl er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5kgfugleskrog, viltbein, avskjær fra fugl/vilt og storfebein. Rester fra stekte og dampede fugleskrogIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
100grmatfett eller margarin
200grløk
150grgulrøtter
150grsellerirot
8litervann
30grsalt
10stkeinerbær, knustIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsrosmarin
1tstimian
3stklaurbærblad
5stknelliker, hele
1sshel pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kraft av rype og skogsfugl!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier11.33979.66Kcal
Protein0.097.78gram
Karbohydrat0.3731.99gram
Kostfiber0.2017.29gram
Fett1.0187.33gram
Mettet fett0.3025.94gram
Salt0.3630.78gram
Pris på oppskriftenKr 0.42Kr 36.32Kroner
Hele oppskriften veier8 647 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Det kan være vanskelig å få god kraft bare på fuglebein. Derfor anbefaler mange at man koker med noen bein fra storvilt, rådyr eller rett og slett storfe. Det vil gi kraften mer tyngde, slik at den blir et bedre grunnlag for en god saus.

Del bein og avskjær i små stykker. Rens grønnsakene og kutt dem i terninger.

Brun bein og avskjær i smør eller matfett. Brun også grønnsakene. Kok ut med litt vann.

Ha bein og avskjær i en kjele og tilsett resten av vannet. Kok opp og skum av.

Tilsett krydderne, og kok uten lokk i 3-4 timer.

Sil kraften og fortsett å koke inn til ca 4 liter. Det skulle gi en fin og smaksrik kraft.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12202)
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 12749 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.