Kreps inneholder
1 Kalorier,
0 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kreps har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kreps er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5450 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kreps!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 0.90 | 14.09 | Kcal |
Protein | 0.18 | 2.82 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 0.02 | 0.31 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.16 | gram |
Salt | 2.43 | 38.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.45 | Kr 7.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 261 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krepsene må være levende. Legg den i rennende vann 1/2 - 1 time.
Kok opp vann med salt og dill.
Ta dillen opp og legg 8-10 kreps om gangen i det fosskokende vannet.
Når vannet koker igjen, legger vi 8-10 nye kreps i.
Slik fortsetter vi til alle krepsene er i gryten. Vannet må stå over krepsen.
Legg et lag dillkroner på toppen og legg lokk på. La det småkoke 8-10 min.
Legg krepsen iver i et fat med dill og hell kokevannet over. Sett krepsen til avkjøling.
La krepsen renne godt av og legg den pent opp på fat. Pynt med dill og sitronbåter. Server smør og ristet loff eller pariserloff til. En skyllebolle og rikelig med servietter settes ved hver tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7783)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift