Kreps i majones inneholder
308 Kalorier,
0 g Karbo,
8 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Kreps i majones har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kreps i majones er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kreps i majones!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 307.62 | 481.04 | Kcal |
Protein | 7.84 | 12.26 | gram |
Karbohydrat | 0.03 | 0.05 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.02 | gram |
Fett | 30.68 | 47.98 | gram |
Mettet fett | 3.35 | 5.24 | gram |
Salt | 1.55 | 2.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.10 | Kr 28.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 626 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,03 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
De kokte kreps plukkes fra skallene. Til majonesen vispes eggeplommer, salt og sennep i en stor kopp et par minutter med gaffel. Nu røres kraftig videre, idet oljen helles i fin stråle, og sist eddiken. Krepsen blandes lett i sausen, eller den legges på fatet, og majonesen legges i store topper oppå. Salathodet finskjæres og legges omkring. Istedenfor kreps kan man ta hummer eller reker.
Kreps kokes levende i kokende saltet vann, de settes over 21/2 l vann, 1 dl grovt salt og et par dill-dusker. Koker ca. 10 min. Fra vannet koker op. Kreps med kokevannet slåes straks op i en balje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6353 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16140)
Kategori:
Forrett
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-28
Oppdatert dato:2003-10-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift