Krydderepler inneholder
86 Kalorier,
20 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Krydderepler har beregnet å ha følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderepler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4312 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydderepler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.92 | 1 355.39 | Kcal |
Protein | 0.31 | 4.89 | gram |
Karbohydrat | 19.84 | 312.98 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 20.67 | gram |
Fett | 0.30 | 4.73 | gram |
Mettet fett | 0.02 | 0.32 | gram |
Salt | 0.00 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.88 | Kr 45.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 578 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 92,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til laken. Rør til den koker opp slik at sukkeret smelter. La laken småkoke i 5 minutter. Skrell eplene. Del dem i fire og skjær bort kjernehuset.
Legg eplene i laken og kok dem knapt møre. Eplene må ikke koke i stykker.
Fyll epler og lake på rene, varme glass. Glassene må fylles helt opp. Skru på lokk med det samme. Oppbevar glassene kjølig. Kryddereplene er ferdige til servering etter 2-3 uker. De holder seg i 3-4 måneder.
Krydderepler smaker ekstra godt til stekte retter av svinekjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9447)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift