Fotograf:Matprat.no Hva er vel enklere eller bedre tilbehør enn et spennende kryddersmør til grillmaten. Smøret kan lages i forveien, og kan holde opptil en uke i kjøleskapet, eller ca 2 måneder i fryseren
1. Romtemperer smøret og bland det med de øvrige ingrediensene.
2. Legg det på plastfolie eller bakepapir og form det til en rull. Legg det kjølig til det er fast, eller skal brukes.
Skjær smøret i skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29588)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-07-29
Oppdatert dato:2022-03-17