Krydret ris på indisk vis inneholder
138 Kalorier,
20 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Krydret ris på indisk vis har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret ris på indisk vis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6383 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret ris på indisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.90 | 451.28 | Kcal |
Protein | 2.46 | 8.05 | gram |
Karbohydrat | 19.59 | 64.11 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 1.51 | gram |
Fett | 5.42 | 17.74 | gram |
Mettet fett | 3.07 | 10.05 | gram |
Salt | 0.53 | 1.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.94 | Kr 6.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 309 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll risen i lunkent vann. Ha dobbel mengde vann i forhold til ris og bløtlegg risen. Varm ghee/ olje, tilsett krydder og løk i strimler. Brun løken etter ønske, jo mer løken brunes desto mørkere blir risen.
Ha i vannet som risen har vært bløtlagt i og la det koke opp, tilsett risen. Bruk middels varme til vannet koker inn. Skru varmen ned til lavest varme de siste 5-8 minuttene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nirus Verden
(Intern: 30459)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
India
Innlagt dato:2013-05-23
Oppdatert dato:2013-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift