Kurv (Leverpølse)





Kurv (Leverpølse) inneholder 202 Kalorier, 10 g Karbo, 13 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Kurv (Leverpølse) har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kurv (Leverpølse) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kglever av svin eller okse
500grpoteter, rå
0,5sssalt
0,5tspepper
0,25tsallehånde
100grbyggmel
200grnyretalg
Svinetarmer vasket og rengjort.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kurv (Leverpølse)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202.10609.81Kcal
Protein12.7238.38gram
Karbohydrat9.5528.82gram
Kostfiber0.892.69gram
Fett12.3637.29gram
Mettet fett5.8517.65gram
Salt0.561.68gram
Pris på oppskriftenKr 3.92Kr 11.83Kroner
Hele oppskriften veier1 810 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut leveren og tørk den. Mal den så. Rasp poteter og bland de sammen med lever. Ha i salt og krydder.
Rør så i byggmel til passe konsistens. Hakket nyretalg has i til slutt.
Fylles i tarmer ca 3/4 fulle og knyttes igjen. Kokes til de er gjennomkokt.
Server med poteter og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2861)
Tilberedningstid: 340 min
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-26
Oppdatert dato:2002-12-26
Lesere: 3861 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.