Kuvertbrød med nesler inneholder
245 Kalorier,
42 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kuvertbrød med nesler har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kuvertbrød med nesler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3716 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kuvertbrød med nesler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 244.75 | 1 685.10 | 112.34 | Kcal |
Protein | 8.39 | 57.77 | 3.85 | gram |
Karbohydrat | 42.08 | 289.72 | 19.31 | gram |
Kostfiber | 3.12 | 21.48 | 1.43 | gram |
Fett | 4.07 | 28.02 | 1.87 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 4.34 | 0.29 | gram |
Salt | 0.54 | 3.71 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.68 | Kr 11.57 | Kr 0.77 | .- |
Hele oppskriften veier | 689 totalt | 689 pr porsj | 46 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
brød
Varm melken og oljen til fingervarmt. Smuldre gjæren i en bolle, hell væsken over og løs gjæren godt opp.
Ha i melet, saltet og neslene. Slå deigen til den er smidig og slipper bollen.
Sett deigen lunt til heving i ca 30 minutter. Dekk dem med et bakeklede.
Ha deigen over på bakebordet. Kna den godt. Rull den ut til en avlang rull og del den i 15 like store biter.
Smøør en liten langpanne eller en stor rund form. Form hver bit til en rund bolle og legg den i formen eller langpannen. Dekk med et bakeklede og la brødene heve ca 30 minutter til.
Pensle med sammenpisket egg og strø grovt salt på brødene.
Stek ved 225 C på rist på nederste rille i ovnen i ca 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12869)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift