| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 250.05 | 3 350.37 | 335.04 | Kcal |
| Protein | 10.57 | 141.63 | 14.16 | gram |
| Karbohydrat | 23.12 | 309.78 | 30.98 | gram |
| Kostfiber | 1.98 | 26.53 | 2.65 | gram |
| Fett | 12.37 | 165.74 | 16.57 | gram |
| Mettet fett | 5.31 | 71.15 | 7.11 | gram |
| Salt | 1.52 | 20.39 | 2.04 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.91 | Kr 65.79 | Kr 6.58 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 340 totalt | 1 340 pr porsj | 134 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 36,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fargerikt høstbrød.
Grove hamburgerbrød.
Grovt surdeigsbrød med havre.
Torils grovbrød med poteter.
Baguetter 4.
Fletteloff eller horn.
Toscanskt brød med soltørkede tomater.
Ekstra grovt rosinbrød.
Valnøttbrød 3.
Pitabrød.
Pølse og burgerbrød med chorizo og timian.
Pinnebrød med ost- og karvesmak.
Frokostrundstykker fra dansukker.
Hjertebrød 3.
Parmesan/oregano-brød.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.