Fotograf:Dr Oetker
Scones med vaniljekrem og marinerte jordbær inneholder 215 Kalorier, 25 g Karbo, 4 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Scones med vaniljekrem og marinerte jordbær har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scones: Bland hvetemel, sukker, vanilje og bakepulver. Smuldre i smøret, og tilsett egg og kefir. Rull ut deigen så den har en tykkelse på 1½-2 cm. Stikk ut 12 små scones med et glass eller en form, og legg dem på en stekeplate. Stek sconesene midt i ovnen i ca. 10 min. på 220 grader.
Vaniljekrem: Rør sammen mascarpone og vaniljesukker.
Råmarinerte jordbær: Skjær jordbærene i skiver, og vend dem i sukker. Drypp med litt appelsinjuice.
Server sconesene varme med vaniljekrem og jordbær en deilig sommerdag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 30061)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-12-28
Oppdatert dato:2018-04-10