Fotograf:
Mat.no
Rugbrød med appelsinjuice inneholder
207 Kalorier,
40 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Rugbrød med appelsinjuice har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rugbrød med appelsinjuice er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10897 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rugbrød med appelsinjuice med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 206.83 | 3 680.54 | 1 840.27 | Kcal |
Protein | 6.48 | 115.31 | 57.66 | gram |
Karbohydrat | 39.62 | 705.04 | 352.52 | gram |
Kostfiber | 7.03 | 125.10 | 62.55 | gram |
Fett | 0.93 | 16.55 | 8.27 | gram |
Mettet fett | 0.12 | 2.14 | 1.07 | gram |
Salt | 0.39 | 6.94 | 3.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.19 | Kr 21.18 | Kr 10.59 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 780 totalt | 1 780 pr porsj | 890 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 76,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Appelsinjuicen gjør dette brødet ekstra saftig.
I stekeovnen ved 220 grader C, 50-60 minutter
Varm vann og appelsinjuice til 37 grader C. Smuldre i gjæren og rør inn rugmelet blandet med salt. Tilsett hvetemel til deigen er jevn og "slipper" bollen.La deigen heve under plast til dobbel størrelse, 40-60 minutter.
Kna deigen godt, form til 2 brød og legg dem i smurte former. Etterhev til dobbel størrelse, 30-40 minutter.
Stek brødene, avkjøl på rist.
Brødene er fine å fryse ned.
Tilberedningstid: 2 timer + steketid
Næringsinnhold per skive:
376 kj/90 kcal, 18 karbohydrat, 3 g protein, 1 g fett. Fiber.
Oppskrift og bilde fra boken:"Overskudd-kokebok for deg som trener"
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 290)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift