Kyllingfilet i sitronsaus inneholder
102 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet i sitronsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet i sitronsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6943 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet i sitronsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.03 | 390.95 | Kcal |
Protein | 13.70 | 52.49 | gram |
Karbohydrat | 1.48 | 5.67 | gram |
Kostfiber | 0.09 | 0.34 | gram |
Fett | 4.57 | 17.51 | gram |
Mettet fett | 2.27 | 8.70 | gram |
Salt | 0.50 | 1.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.49 | Kr 28.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 533 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smør og rør i hvetemel. Spe med buljong. Smak til med sitronsaft, og la sausen koke
ca. 5 min.
Tørk av kyllingbrystene og stek dem et par min. på hver side mens sausen koker. Rør
sammen fløte og eggeplomme. Ta sausen av varmen og visp inn eggeblandingen. Sausen må
ikke koke etter at den er jevnet med eggeplomme.
Anrett sausen som et speil på tallerkenen og legg kyllingbrystene oppå sammen med squash
og sitronskiver.
Stadig flere forretninger tilbyr rå kylling, oppdelt i lår og bryststykker. Dyrere, men
behagelig enkelt. Som tilbehør kan du ha hurtigris eller kokte poteter, samt smørdampet
squash. Pynt med sitronskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 2118967828)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift