Fotograf:
Kylling.no
Kyllingleverpaté 3 inneholder
173 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Kyllingleverpaté 3 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingleverpaté 3 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2942 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kyllingleverpaté 3 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 172.85 | 1 067.78 | 106.78 | Kcal |
Protein | 11.34 | 70.05 | 7.01 | gram |
Karbohydrat | 1.79 | 11.06 | 1.11 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 4.26 | 0.43 | gram |
Fett | 12.33 | 76.17 | 7.62 | gram |
Alkohol | 1.14 % | 7.04 | 0.70 | gram |
Mettet fett | 7.00 | 43.24 | 4.32 | gram |
Salt | 0.24 | 1.50 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.29 | Kr 63.57 | Kr 6.36 | .- |
Hele oppskriften veier | 618 totalt | 618 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
skiver
Stek løk og hvitløk blank i litt smør.Ta løken ut av pannen. Del leveren i mindre biter (fjern evt årer og sener). Stek leverbitene slik at de er litt rosa i midten. Ha i den stekte løken, timian og konjakk og la alt surre sammen 1-2 minutter.
Ha blandingen i en matprosessor. Riv litt muskat over, krydre med salt og pepper. Kjør alt sammen til det er jevnt og kremet.
Kle en liten form med plastfolie og fyll formen med avkjølt levermasse. Dekk til med plast og sett kaldt. Pynt pateen med litt hakket løk og server med ristet sopp og bacon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25017)
Kategori:
Pate
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-03
Oppdatert dato:2008-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift