Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kyllingterrine med tomat/potetsalat ( pepperrotkrem til 6) oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kyllingterrine med tomat/potetsalat ( pepperrotkrem til 6)



Kyllingterrine med tomat/potetsalat ( pepperrotkrem til 6) inneholder 157 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Kyllingterrine med tomat/potetsalat ( pepperrotkrem til 6) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kyllingterrine med tomat/potetsalat ( pepperrotkrem til 6) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
4stk storkyllinglår
1dlkyllingkraft /-buljong
lys aspik
30grsalt, grovt
200grmandelpoteter
2stkplommetomater
hakket sjalottløk
1dlcreme fraiche
1stksitron, presset
1dashsalt
1dashpepper

Pepperrotkrem

2dlkremfløte
litt revet pepperrot (evt. fra tube)
melis




Næringsdeklarasjon for Kyllingterrine med tomat/potetsalat ( pepperrotkrem til 6)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157.40439.72Kcal
Protein8.8624.75gram
Karbohydrat2.416.73gram
Kostfiber0.361.01gram
Fett12.4034.64gram
Mettet fett6.1717.24gram
Salt3.198.92gram
Pris på oppskriftenKr 5.46Kr 15.25Kroner
Hele oppskriften veier1 676 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Salt kyllinglårene natten over. Tørk av saltet og stek lårene i ovnen, ca. 30 minutter på 150 gr varme. Plukk lårene fri for skinn og ben. Kok opp kraften og tilsett aspik (se pakken).
Bland kyllingkjøtt og aspik og ha det i en form. Sett den til kjøling minst 3 timer under lett press.

Skrell poteter og skjær i grove terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. La dem avkjøle. Bland kalde poteter med creme fraiche, litt presset sitron, salt og pepper. Skjær tomatene i 4 båter. Fjern kjerner. Grovhakk og bland med potetsalaten.

Pepperrotkrem: Riv pepperot på fint rivjern.

OBS! Husk den blir sterkere hvis den står en stund. Pisk fløten til stiv krem med litt melis og bland inn pepperot. Form egg og legg på toppen.
Pål lager også en Sauce vierge til: av hakket rødløk, paprika, squash, gulrot og olivenolje.
Smak til med sitron og pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 22588)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-17
Oppdatert dato:2006-07-17
Lesere: 2334 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.