Fotograf:
Norges sjømatråd
Laks med oppklippet skinn Scampi på spyd og skjel inneholder
267 Kalorier,
0 g Karbo,
18 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Laks med oppklippet skinn Scampi på spyd og skjel har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laks med oppklippet skinn Scampi på spyd og skjel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6786 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laks med oppklippet skinn Scampi på spyd og skjel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 266.64 | 669.60 | Kcal |
Protein | 17.83 | 44.78 | gram |
Karbohydrat | 0.11 | 0.28 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.15 | gram |
Fett | 21.64 | 54.34 | gram |
Mettet fett | 3.30 | 8.29 | gram |
Salt | 0.90 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.40 | Kr 43.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 005 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær laksefiléten i stykker, 4- 6 cm brede. Klipp opp fiskeskinnet med en saks, pensle dem med olje og legg dem i grillrist eller rett på grillen. Grill dem gyllenbrune på hver side. Det tar 4 - 7 minutter når de ligger 6 - 7 cm fra glørne.
Stø over med salt og pepper når de er ferdig grillet.
Scampi træs på spyd, pensles med olje og grilles rett på grillen.
Skjell pakkes i folie som legges på grillen.
Laks kan godt marineres før grilling, det gjør fisken saftig og smakfull. Dersom den marinaden du bruker inneholder olje så kan den også brukes til å pensle fisken med før den grilles.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1199)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift