Fotograf:
Synøve Dreyer
Lag et spennende grillspyd med laks, kamskjell og spekeskinke. I denne oppskriften finner du også en smakfull vinaigrette du kan lage selv og servere ved siden av. Oppskriften inneholder
223 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillspyd med laks, kamskjell og spekeskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3117 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillspyd med laks. kamskjell og spekeskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 223.48 | 795.70 | Kcal |
Protein | 11.08 | 39.45 | gram |
Karbohydrat | 2.94 | 10.47 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 3.52 | gram |
Fett | 18.38 | 65.44 | gram |
Mettet fett | 2.93 | 10.43 | gram |
Salt | 0.95 | 3.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.90 | Kr 49.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 424 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter.
Skjær laksefileten i jevnstore biter, like mange som det er kamskjell.
Del hver spekeskinkeskive i to på langs, og surr en bit rundt hver laksebit.
Træ to kamskjell og to laksebiter på hvert trespyd.
Pensle med olje og grill på høy varme, ca. 2 minutter på hver side.
Pensle maiskolbe med olje og grill i et par minutter..
Del sitron i to og grill lett med snittsiden ned.
Vinaigrette
Finhakk soltørkede tomater og bladpersille, og ha i et tomt syltetøyglass med lokk sammen med de andre ingrediensene til vinaigretten.
Rist godt til en tykk dressing. Du kan også røre kraftig med en visp.
Server grillspydene med grillet mais, sitron og vinaigrette ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31090)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-01-19
Oppdatert dato:2014-01-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift