Lefsekling fra Ål inneholder
236 Kalorier,
23 g Karbo,
4 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Lefsekling fra Ål har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefsekling fra Ål er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
12600 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lefsekling fra Ål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 236.05 | 8 592.22 | Kcal |
Protein | 3.98 | 144.87 | gram |
Karbohydrat | 23.41 | 852.12 | gram |
Kostfiber | 2.00 | 72.80 | gram |
Fett | 13.61 | 495.40 | gram |
Mettet fett | 6.66 | 242.42 | gram |
Salt | 0.09 | 3.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.09 | Kr 112.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 640 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok og avkjøl potetene og mal to ganger sammen med margarin. Ha i rømme og mel og arbeid godt sammen. Kjevle tynt ut, ca 50 cm i diameter og stek på takke - på begge sider.
Legg lefseklingen i klede til det er avkjølt. Smør med meierismør og ha på sukker. Legg sammen en gang og del opp i snipper.
Lefskling ble foruten kaffemat brukt til småmat, og da sammen med maltøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13044)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift