Fotograf:Sibelia Imponer med en lettlaget liten munnfull til forrett.
Snarsyltet løk er utrolig lett å lage og sannsynligvis har du alle ingrediensene du trenger på kjøkkenet ditt. Denne lille fristelsen smaker friskt, søtt og syrlig. Opplev den lett knasende, men myke løken sammen med deilig LobNobs og fløyelsmyk rømme.
Kok opp syltelake av eddik, sukker og vann.
Kutt rotfestet av løken. Del løken i to på langs og plukk av skjellene, lag for lag. Legg alle løkskjellene i laken og la dem trekke i ca. 10 minutter. Ta skjellene ut av laken og la dem avkjøle noen minutter.
Legg en teskje rømme og en bit LobNobs i hvert løkskjell.
Pynt med gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 33662)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2018-03-05
Oppdatert dato:2018-03-05