Fotograf:Norges sjømatråd Er en av dine lunsjfavoritter makrell i tomat på skiva? Prøv deg på en hjemmelaget variant. Denne kan du også servere som en enkel middag med nykokte poteter og salat ved siden av.
Oppskriften inneholder 155 Kalorier, 20 g Karbo, 11 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatlake:
Rør sammen ingrediensene til laken så sukkeret smelter.
Vend makrellfiletene i en blanding av mel, salt og pepper. Stek dem i olje til de er delikat brune og gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side.
Legg makrellfiletene i et dypt fat og hell tomatlaken over. La makrellen trekke i kjøleskap til neste dag.
Bruk makrell i tomat som pålegg eller lunsjrett med nykokte poteter og grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 28843)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-01-26
Oppdatert dato:2012-01-26