Fotograf:Kylling.no
Marinert kyllingbryst på lun salatseng inneholder 161 Kalorier, 0 g Karbo, 20 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Marinert kyllingbryst på lun salatseng har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland ingrediensene til marinaden og legg i filetene. Mariner i 3-4 timer i kjøleskap. Stek filetene i smør i middels varm panne i 3 minutter på hver side. Riv det grønne litt fra hverandre og legg bladene som en seng på et fat. Legg på filetene. Serveres som en rett på koldtbord, men egner seg like godt varm som kald. Ved kald servering kan man gjerne steke filetene dagen før.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16880)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-01-17
Oppdatert dato:2018-08-15