Fotograf:
Kylling.no
Salat med lettsaltet kylling, brie og pekannøtter inneholder
136 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Salat med lettsaltet kylling, brie og pekannøtter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salat med lettsaltet kylling, brie og pekannøtter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4775 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salat med lettsaltet kylling. brie og pekannøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.59 | 976.26 | Kcal |
Protein | 7.83 | 56.38 | gram |
Karbohydrat | 1.64 | 11.81 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 5.40 | gram |
Fett | 10.69 | 76.97 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 11.59 | gram |
Salt | 2.92 | 21.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.56 | Kr 54.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 880 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør sammen ingrediensene til laken til salt og sukker er helt oppløst. Legg kyllingfiletene i laken og la dem ligge kaldt over natten. Skyll filetene i kaldt vann.
Kok opp kyllingbuljongen med krydderet og trekk kjelen av platen. Legg i kyllingfiletene og la dem trekke i buljongen i ca. 8-10 minutter. Sjekk at de er ferdige ved å stikke en spiss kniv i kjøttet, da skal det piple ut klar kraft. Avkjøl.
Salat:
Server salaten med persillepuré og godt brød.
Persillepuré:
Vask persillen og fjern de groveste stilkene. Kjør i hurtigmikser med basilikum, salt og hvitløk. Spe med olivenolje til du har den konsistensen du ønsker.
Tips
• Puréen kan lages av de urtene du har for hånden. En alternativ kombinasjon er like mye persille, ruccula
og basilikum. Fersk koriander er også nydelig.
• Lag en stor porsjon og bruk den som pesto eller bland den med rømme til en dressing. Egner seg også som marinade. Oppbevar kaldt i tett glass og med et lag olje på toppen, holdbar i 2 uker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25261)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-11
Oppdatert dato:2008-11-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift