2 stk pk Gilde Marinert Texas-stek
½ stk fersk ananas
½ stk rød chili
½ stk rødløk
1 ts hvitvinseddik
2 ss olivenolje
Kokt ris
Cherrytomater
Fremgangsmåte:
Start med ananassalsen. Skjær ananasen i små terninger. Finhakk chili og rødløk og rør det sammen med edikk og olje i en bolle.
Stek eller grill texas-steken ca 7-10 minutter på hver side. La den hvile 5 minutter før du skjærer den i skiver. Dette er for at den gode kjøttsaften skal få tid til å sette seg i kjøttet og ikke sive ut. Server teaxas-steken med kokt ris, ananassalsaen og friske cherrytomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Gilde
(Intern: 24717)
Tilberedningstid:
20 min
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2008-03-15
Oppdatert dato:2008-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.