Fotograf:Synøve Dreyer Tynne skiver av svinebiff er lekker og rask mat på grillen. Med litt forberedelser kan du svinge opp med denne lekre maten hvor som helst. Fyr opp flerbruksgrillen i parken eller på stranden og la duften av salvie, skinke og hvitløk spre seg og vekke misunnelse.
1. Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.
2. Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i ca. 20 minutter og vend blandingen av og til. Når det er ca. 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
3. Bank kjøttskivene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Krydre med pepper. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker.
4. Pensle dem med litt olje og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29628)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2014-07-13
Oppdatert dato:2021-10-06