Fotograf:
Gilde
Svinefilet med urtefølge inneholder
139 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Svinefilet med urtefølge har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinefilet med urtefølge er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8392 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinefilet med urtefølge!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.71 | 898.79 | Kcal |
Protein | 8.24 | 53.39 | gram |
Karbohydrat | 6.89 | 44.64 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 5.77 | gram |
Fett | 8.49 | 55.01 | gram |
Mettet fett | 2.70 | 17.49 | gram |
Salt | 0.60 | 3.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.25 | Kr 66.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 592 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,86 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Grill svinefileten etter anvisning på pakken. Grill pølsene og server. Kok maiskolbene i ca. 6 minutter. Smør de inn med smør eller olje og grill de lett. Skjær av fine flak og legg urtesmøret oppå mens maisen ennå er varm.
Rosmarinsmør
Rør det romtempererte smøret smidig med visp i en bolle. Hell i sitronsaften og rør til smøret har tatt opp sitronen. Tilsett finhakket rosmarin, evt. hvitløk og salt. La stå i romtemperatur inntil det skal legges på maisen.
Bakt potet
Kok og grill eller bak potetene i stekeovn aluminiumsfolie. De nye potetene har et tynt og godt skall som er fullt spiselig. Rør sammen alle ingrediensene til en krem. Lag et snitt i toppen på poteten og klem slik at den åpner seg og gjør plass til kremen.
Legg en spiseskje urtekrem på poteten og pynt med litt grønt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24742)
Tilberedningstid:
60 min
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift